TYRIUS denúncia a EVO Finance davant la Inspecció de Consum C.V.

TYRIUS DENÚNCIA A EVO FINANCE DAVANT INSPECCIÓ DE CONSUM DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Els afectats pel tancament de les clíniques IDental amb crèdits vinculats contractats amb EVO FINANCE estan sent objecte de mesures de pressió per part de la financera perquè procedisquen al pagament de les quotes, incomplint amb això el Acte de  la Audiència Nacional.

En data de 5 de febrer de 2019 va ser dictat Acte pel Jutjat Central d’Instrucció núm. 5 de l’Audiència Nacional, Diligències Prèvies 70/2018, per la qual s’adoptava com a mesura cautelar la suspensió de les reclamacions judicials o extrajudicials formulades per les entitats financeres que hagueren subscrit contractes de crèdits vinculats als tractaments odontològics signats amb les clíniques del grup IDental. Alhora que se li requeria a EVO FINACE, entre altres, perquè cessara en les reclamacions descrites.

Doncs bé, esta organització de consumidors ha tingut coneixement que lluny de complir amb esta resolució judicial, la denunciada EVO FINANCE, continua requerint de pagament als afectats amb crèdits vinculats al tractament odontològic, mitjançant crides amenaçadores, missatges de text i escrits remesos per correu postal, intentant a tot preu, amb evident incompliment de la mesura cautelar per l’Audiència Nacional acordada, el cobrament d’estos contractes de crèdits vinculats als tractaments odontològics de les clíniques dentals IDental, quan esta resolució judicial pretén una protecció eficaç dels drets de les persones consumidores afectades pel tancament de les clíniques IDental, i que van finançar els seus tractaments mitjançant crèdits vinculats amb la financera EVO FINANCE.

Així mateix, és de fer constar que estes actuacions per part d’EVO FINANCE comporten una infracció del que es disposa en els articles 5 i 29 de la Llei 16/2011, de 24 de juny, de contractes de crèdit al consum, tenint al seu torn la consideració d’infracció conforme al que es disposa en l’article 69.8 de la Llei 1/2011, de 22 de març, de la GV, de l’Estatut de les Persones Consumidores i Usuàries de la Comunitat Valenciana.

Entenent que els fets descrits constituixen una evident infracció als drets de les persones consumidores, és pel que TYRIUS ha denunciat els fets davant la Inspecció de Consum de la Generalitat Valenciana.

Recordem per últim que els servicis jurídics de TYRIUS estan a disposició dels afectats pel tancament de les clíniques IDental.

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like