Vaga de RENFE: Coneix els teus drets

SI ERES UN DELS AFECTATS PER LA VAGA DE RENFE. CONEIX ELS TEUS DRETS.

Hui 31 de juliol comença una vaga de Renfe que es repetirà els dies 14 i 30 d’Agost i 1 de setembre, si eres una de les persones afectades per estos aturs des de Tyrius et informem sobre els teus drets.

Els aturs convocats pel sindicat CGT els dies 31 de juliol, 14 i 30 d’agost, i 1 de setembre es desenvoluparà entre les 12 hores i les 16 hores i les 20 hores i les 24 hores de cadascuna d’estos dies. Si bé des del Ministeri de Foment s’han fixat uns servicis mínims, han sigut ja 700 trens de passatgers els que s’han cancel·lat en esta primera jornada de vaga.

Des de Tyrius et recomanem:

  • Si viatges amb tren els dies programats amb aturs, consulta prèviament si el teu és un dels afectats i informa’t dels servicis mínims.
  • En cas de cancel·lació, s’ha d’oferir transport alternatiu en horari més pròxim al cancel·lat, o bé, la devolució del preu del bitllet.
  • En cas de retard, totes les persones afectades per un retard motivat per vaga tenen dret, depenent del temps de retard, a una indemnització.
  • Si com a conseqüència d’estos aturs, la persona afectada patix danys i perjudicis com per exemple pèrdua de vols, ha d’instar-se l’oportuna reclamació enfront de Renfe sol·licitant la corresponent indemnització.

Davant qualsevol dubte o consulta pots contactar amb els nostres servicis jurídics.

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like