Reparació d'Electrodomèstics durant el COVID-19

Des de Tyrius us volem donar consells a l’hora d’haver de necessitar una reparació en els vostres electrodomèstics, especialment en esta etapa de confinament:

 1. En primer lloc, és important destacar que moltes assegurances multirisc de llar cobrixen les reparacions d’electrodomèstics, per això, abans d’acudir a un servici tècnic oficial, es recomana verificar si l’assegurança de llar inclou les reparacions.

 2. Comprova si el teu electrodomèstic està en garantia legal (dos anys des de la compra).

 3. Si està en garantia, dirigix-te al servici tècnic oficial que t’indique el fabricant o venedor, ja que si acudixes a un altre establiment podries perdre la garantia.

 4. Quan retiren del teu domicili l’electrodomèstic a reparar, o bé, el deposites en l’establiment del SAT (Servici d’Assistència Tècnica), han d’entregar-te un justificant de depòsit.

 5. No poden cobrar-te res per la reparació, ja que durant el període de garantia està inclòs tot: el desplaçament, mà d’obra i peces.

 6. Constata si vas contractar garantia comercial, és a dir, que té garantia més enllà de la garantia legal de dos anys, i verifica el que cobrix esta garantia.

 7. Si l’electrodomèstic ja no està en garantia, és aconsellable acudir també a un servici d’assistència tècnica autoritzat per la marca.

 8. Sol·licitar amb caràcter previ a la contractació del servici informació sobre els costos relatius a l’hora de treball així com del desplaçament.

 9. Recorda que abans de començar la reparació en el teu domicili, després d’una primera inspecció, el professional haurà d’entregar un pressupost amb indicació desglossada del cost de la reparació.

 10. Exigix que les peces de substitució en les reparacions siguen originals. Recorda que en productes duradors han d’haver recanvis fins a cinc anys després de la data en la qual l’aparell deixe de fabricar-se.

 11. Finalitzada la reparació ha de ser expedida factura corresponent als servicis realitzats. Recorda que la garantia de la reparació és com a mínim de tres mesos des d’esta, i serà requisit indispensable per a poder reclamar posteriorment.

Consejos-Reparacion-Electrodomesticos

Descargar Documento

 

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)

You May Also Like